Викрили злочинну групу з надання ескорт-послуг

Викрили злочинну групу з надання ескорт-послуг

Викрили злочинну групу з надання ескорт-послуг. «Працівницями», окрім польок, були жінки з так званого «східного блоку». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Поліцейське Центральне Бюро Розслідування (CBŚP) ліквідувало ескорт-агентство, розгромивши організовану злочинну групу, членів якої підозрюють у примушенні до проституції, — повідомляє allokrajina.pl, посилаючись на CBŚP.

Операцію, під час якої було затримано 6 осіб, поліцейські CBŚP проводили спільно з офіцерами Поліцейського Окремого Контртерористичного Відділу з Варшави та правоохоронцями Прикордонної Служби. Розслідування веде Окружна Прокуратура у Варшаві.

Під час проведених заходів вилучені ювелірні вироби і близько 70 тисяч злотих.

В Окружній Прокуратурі у Варшаві всі затримані почули звинувачення в участі в організованій злочинній групі та в примушенні до проституції, з чого постійно отримували дохід.

Крім того, троє підозрюваних були звинувачені в управлінні цією групою. «Працівницями», окрім польок, були й жінки країн так званого «східного блоку». Прибуток «агентства» сягав сотень тисяч злотих на місяць.

Докази, зібрані в результаті декількох місяців роботи, дозволили тимчасово заарештувати чотирьох підозрюваних за рішенням суду.
Триває розслідування.
Фото: cbsp.policja.pl