Закінчився XI Форум Європа-Україна
http://www.pol-ukr.com/wp-content/uploads/2018/03/1.jpg

Закінчився XI Форум Європа-Україна

Закінчився Форум Європа-Україна, який відбувся 13-14 березня 2018р. в G2A Арена в Жешув-Ясенка. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на сайт Польсько-Української господарчої палати.

Учасники дискусій та запрошені гості обговорювали проблеми України та її відносини з країнами Європейського Союзу. Вони намагалися відповісти на питання –  Чи Україна використає можливості, які дає їй співробітництво з ЄС та іншими країнами? Які подальші дії повинен виконати Київ і його європейські партнери, щоб забезпечити сталий розвиток країни та її інтеграцію із Заходом?

Інституційним партнером так важливого заходу була Польсько-українська господарча палата, представники якої взяли активну участь у зустрічах і дискусіях на політично-економічні теми.

У дискусії на тему Межі і бар’єри для торгівлі та міжнародного інвестиційного співробітництва участь взяв Яцек Пєхота, Президент Польсько-української господарчої палати.

І Віце-президент ПУГП Олег Дубіш брав активну участь у дискусії під назвою Від асоціації до митного союзу? Україна в пошуках реалістичні моделі європейської інтеграції.

Хто виграє від лібералізації торгівлі між Європейським Союзом та його східними сусідами? –тема дискусії, в якій виступила Ельжбєта Бодіо, Віце-президент ПУГП.

У численних панельних дискусіях, пов’язаних з бізнесом і економікою, інтеграцією з ЄС і реформами в Україні, міжнародною політикою, а також із суспільними питаннями, виступило понад 300 доповідачів – експертів, добре ознайомлених з питаннями, які стоять перед Україною і країнами Європейського Союзу, що розраховуються на залучення України в міжнародні справи.

Важливою частиною форуму була II Східна Виставка, в якій участь взяли понад 70 експонентів.