Андрій Сенченко хоче «накинути» Януковичу ще кілька років в’язниці за розвал армії

Андрій Сенченко хоче «накинути» Януковичу ще кілька років в’язниці за розвал армії

Спецслужби, розвідки і СБУ 4 роки насичували російською агентурою! І робив це Янукович. Саме Янукович призначив Соломатіна, Лебедєва та Ільїна. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Спецслужби, розвідки і СБУ 4 роки насичували російською агентурою! І робив це Янукович. Саме Янукович призначив Соломатіна, Лебедєва та Ільїна. Про це в ефірі програми «Гра Z вогнем» на телеканалі ZIK заявив народний депутат України попередніх скликань Андрій Сенченко.

Гість програми зауважив, що за податки, які сплачує кожен українець, існує армія, розвідка, СБУ та інші силові структури країни.

«Тобто увесь час, коли і Янукович був президентом України, платники податків сплачували гроші. Як їх використовували – це окреме питання. Ми ж знаємо, як працювала фабрика, яка упаковувала ці мільйони у целофан і відвозила у різні міста. Але це питання окреме»,– зауважив Андрій Сенченко.

Найважливіше питання до екс-президента Януковича, за словами Сенченка, що українську армію, яка існувала за гроші платників податків, насичували російською агентурою.

«Армію руйнували. Насичували російською агентурою. І спецслужби, і розвідку, і СБУ 4 роки насичували російською агентурою! І робив це Янукович. Янукович призначив Соломатіна, Лебедєва, Ільїна. Тобто зруйнована українська армія і насичені російською агентурою військові структури України були не те що нездатні віддавати накази у 2014-му році, це просто було не можливо. Більше того, танки в армії були без акумуляторів і без пального»,– підкреслив Андрій Сенченко.

Екс-нардеп додав, що ці матеріали у судовому процесі щодо президента-втікача Януковича не були вивчені.

«Роль Януковича у руйнуванні силових структур України, які відповідають за безпеку, не була вивчена»,– акцентував Сенченко.

Як повідомлялось раніше, Оболонський районний суд Києва визнав Віктора Януковича винним у державній зраді і засудив його до 13 років позбавлення волі.

Адвокати президента-втікача обіцяли подати апеляцію на цей вирок.