Береза про погрози Кадирова: Максимум, що можуть зробити, – вбити

Береза про погрози Кадирова: Максимум, що можуть зробити, – вбити

Народний депутат України Борислав Береза не буде наймати персональну охорону через погрози з боку глави Чеченської Республіки РФ Рамзана Кадирова. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Новое Время.

Народний депутат України Борислав Береза не буде наймати персональну охорону через погрози з боку глави Чеченської Республіки РФ Рамзана Кадирова. Про це він заявив у ефірі Радіо НВ.

За його словами, його безпекою повинна піклуватися держава та СБУ.

“Хто такий Рамзан Кадиров? Це керівник Чечні у Росії, це людина, яка жахає Росіян, і вони його бояться. Я хотів би, щоб Кадиров займався своєю справою далі: жахав росіян, щоб вони йому списували 9 мільярдів рублів за газ, щоб він розповідав, як різав росіян у 16-річному віці. Нехай він займається Росією і не лізе в Україну”, – заявив Береза.

Він також додав, що розуміє, що Рамзан Кадиров може залучити найманців, проте якщо українська держава вважає, що повинна надати нардепу захист, вона його надасть.

“Якщо ви хочете спросити, чи я боюся його. Ні, не боюся. Максимум, що можуть зробити, – це вбити. Це максимум. Я не хвалюся, я кажу як є”, – наголосив Береза.

За його словами, він живе у такому режимі вже чотири роки, коли у 2014 році була загроза вбивства з боку найманців з Донецьку та Луганську.

Нагадаємо, 25 січня в кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи нардеп Борислав Береза припинив провокацію кремлівської пропагандистки Ольги Скабеевой.

Незабаром після цього глава Чечні Рамзан Кадиров опублікував у себе в Telegram загрозу на адресу Берези.

Нардеп прокоментував загрози Кадирова словами про те, що йому нема за що вибачатися і про свою безпеку він не переживає.