CAS ОФІЦІЙНО ПІДТВЕРДИВ ПОРАЗКУ "ДИНАМО" У "МАРІУПОЛЬСЬКІЙ СПРАВІ"
https://pic.news.mail.ru/prev670x400/pic/ba/33/image32473863_f64a726fd2f572a5f27c25f872a21ddf.jpg

CAS ОФІЦІЙНО ПІДТВЕРДИВ ПОРАЗКУ “ДИНАМО” У “МАРІУПОЛЬСЬКІЙ СПРАВІ”

Спортивний арбітражний суд (CAS) на своєму офіційному сайті підтвердив поразку київського “Динамо” щодо “маріупольського питання”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на tsn.ua.

Позов киян відхилений.

CAS зазначив, що відповідні матчі не були заборонені місцевим або державним органом, директоратом УПЛ. Окрім того, “Динамо” не подавало запит в директорат Прем’єр-ліги, як це слід зробити за правилами. Таким чином, CAS відхилив позов киян щодо вирішення цього питання.

Нагадаємо, що про рішення на користь ФФУ “Динамо” програло “маріупольську справу” у CAS стало відомо 19-го лютого 2018 року. Слід зазначити, що “Динамо” не прибуло на гру проти “Маріуполя”.

У серпні 2017 року “Динамо” відмовилося їхати на гру 7-го туру чемпіонату України проти “Маріуполя” через відсутність гарантії безпеки з боку правоохоронних органів.

Клуб мотивував своє рішення тим, що Маріуполь перебуває поруч із зоною АТО. Решта команд до Маріуполя їздили.

“Динамо” зараховано технічну поразку у матчі з “Маріуполем”.

Наразі, в активі киян з урахуванням цього результату 42 бали та 2 місце у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від донецького “Шахтаря”, який є лідером чемпіонату України, складає три очки.