Данилюк назвав реальною зустріч Зеленського з Путіним

Данилюк назвав реальною зустріч Зеленського з Путіним

Секретар РНБО зазначив, що “ніхто не вірить, що вони зустрінуться і вирішать всі проблеми”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на UA1.

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Данилюк вважає можливою зустріч президентів України і Росії Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

Про це Данилюк розповів в інтерв’ю Лівому берегу, зазначивши, що “ніхто не вірить, що вони зустрінуться і вирішать всі проблеми”.

“Якщо порівнювати досвід Путіна, тривалість перебування його при владі, тотальний контроль у нього в країні з Володимиром Зеленським, який тільки знайомиться з системою влади і апріорі є демократом, то з цієї точки зору зустріч, може бути, недоцільна”, – зазначив секретар РНБО .

За його словами, зараз переговори Києва і Москви вигідні останній, “оскільки там відбуваються свої внутрішні процеси, а також на країну впливають санкції”.

“Заручників і військовополонених потрібно звільняти. А через зовнішній вплив, як показав досвід, це не працює. Будемо пробувати нові механізми”, – підкреслив Данилюк.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що розведення сил і засобів в районі Станиці Луганській Луганській області – це перший крок до припинення війни на Донбасі.