До "Школи неврологів" у Києві запрошені світові лікарі
http://neurology.world/uploads/images/1487243361_%D1%8F%2011.jpg

До “Школи неврологів” у Києві запрошені світові лікарі

27-28 січня 2017р. у м. Києві кафедра неврології і рефлексотерапії Інституту сімейної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика проводить Всеукраїнську школу неврологів з міжнародною участю з елементами дистанційного навчання. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на прес-службу ВАНР.

27 -28 січня 2017 р. у м. Києві кафедра неврології і рефлексотерапії Інституту сімейної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика проводить Всеукраїнську школу неврологів з міжнародною участю з елементами дистанційного навчання, на яку запрошені світові та вітчизняні лікарі, майже з усієї України, а саме з міста Києва, Вінниці, Рівного, Хмільника, Могилів-Подільськог, Черкас тощо.

Досвідчені та відомі в Європі лікарі проведуть навчання на тему: “ХРОНІЧНА ІШЕМІЯ МОЗКУ. ІНСУЛЬТ. ЦЕРВІКАЛГІЯ. ЦЕРВІКОБРАХІАЛГІЯ. РАДІКУЛОІШЕМІЇ ШИЙНОГО РІВНЯ. ХВОРОБА ПАРКІНСОНА. МЕТОДИКИ БЛОКАД ПРИ ПАТОЛОГІЇ МІЖХРЕБЦЕВИХ ПОПЕРЕКОВИХ ДИСКІВ”. 

Окрім цього, організатори заходу обіцяють гарячі професійні дискусії на теоритичні та практичні теми, а також налагодження професійних контактів для обміну досвіду з світовими медичними фахівцями.

Модераторами Школи заплановані: завідувач кафедри неврології і рефлексотерапії Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика професор Свиридова Н.К., професор кафедри, д.мед.н. Труфанов Є.О., доцент кафедри Середа В.Г., аспіранти Фєдаш-Кірсанов О.О. та Свистун В.Ю.

Також, до заходу запрошений Ben Burton – д.мед.н., професор James Paget University Hospital, Great Yarmouth United Kingdom (Велика Британія).