Гендиректор 1+1 Ткаченко: Канал подасть до суду на Порошенка після того, як він «увірвався в ефір»

Гендиректор 1+1 Ткаченко: Канал подасть до суду на Порошенка після того, як він «увірвався в ефір»

Генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко заявив, що телеканал позиватиметься до суду на президента і кандидата на цю посаду Петра Порошенка після того, як ввечері 11 квітня президент України «увірвався в ефір без запрошення». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на the Бабель.

«Після того, як ви ганебно увірвалися до нас сьогодні в ефір, приватної кампанії, без запрошення, користуючись статусом глави держави і не збиралися йти, навіть незважаючи на ввічливі натяки ведучої зайняти крісло в студії, і знову багато говорили – і все повз реальні факти, mais – excusez moi, s “il vous plait, не інакше як на позов до суду від нас ви не заробили. Чекайте – в понеділок. У тому числі і за минулі звинувачення на адресу 1+1», – заявив Ткаченко.

Вот дал себе слово не писать больше в ФБ на фоне пограничной истерии вокруг выборов. Но не получилось?‍♂️И все…

Опубліковано Александром Ткаченком Четвер, 11 квітня 2019 р.

Він підкреслив, що у телеканалу не було іншого виходу, як дозволити Порошенку зайти у студію, бо «статус президента ніхто не відміняв». Ткаченко додав, що програма раніше вже запрошувала його в ефір. 

«Право на владу» усі тижні виборчої кампанії запрошувало Петра Порошенка в ефір. У відповідь – мовчанка. Більше того, у відповідь заборона з боку людини, що стояла біля студії – Володимира Горковенка – представникам президента приходити до нас у студію», – зазначив Ткаченко.

  • 11 квітня Петро Порошенко прийшов на ефір програми «Право на владу» в студії каналу «1+1», однак його присутність попередньо не анонсували. Він запросив Зеленського на дебати у студію телеканалу. Артист вийшов у прямий ефір через телефонний звʼязок і заявив, що президент в курсі його відсутності, бо автомобілі Служби безпеки України в четвер супроводжували його до аеропорту, де кандидат мав відлетіти на зустріч з президентом Франції Емманюелем Макроном. Кандидати почали перебивати одного й сперечатися щодо дати дебатів.
  • 29 березня Ткаченко вже обіцяв звернутися до суду через «маніпуляції громадською думкою» і тиск на незалежні ЗМІ після висловлювання Петра Порошенка на адресу каналу «1+1». Президент заявляв, що власник «плюсів» бізнесмен Ігор Коломойський шляхом «фейків» та інформаційного цькування намагається помститися державі за націоналізацію ПриватБанку в 2016 році.