Інформаційний «вброс» на «польську тему»

Інформаційний «вброс» на «польську тему»

Інформаційний «вброс» від Віктора Медведчука на «польську тему», або кому і чому вигідні проблеми в польсько-українських відносинах… Про це повідомляє Upmp.news із посиланням на блог Олега Дубіша.

Не знаю чи багато людей  звернули увагу, що 22 січня 2018 року, коли ми спільно святкували ряд знаменних дат  для народів  України та Польщі  – День Соборності та 100 річчя УНР, 155 річниця Січневого Повстання 1863р., в  інтернеті  в т.ч. на порталі «Украинский выбор»  і медійному просторі появилась інформація від Віктора Медведчука про те, що нібито: «Польша зарегистрировала в СБ ООН проект резолюции о геноциде поляков со стороны украинских националистов во время Второй мировой войны».

http://vybor.ua/article/vneshnjaja_politika/polsha-zaregistrirovala-v-sb-oon-proekt-rezolyucii-o-genocide-polyakov-so-storony-ukrainskih-nacionali.html

Моментально цю інформацію почали тиражувати і розносити по світу  різноманітні російські медіа ресурси. Інтуїція підказує мені, що існує серйозна імовірність провокативного, фейкового характеру цієї інформації. Але залишу офіційним представникам Польщі і відповідним фахівцям підтверджувати чи спростовувати дану інформацію. Хочу тільки звернути особливу увагу на факт, хто анонсує і розкручує цю інформацію в Україні і в світі. Всім відомі особливі відносини В.Медведчука з Кремлем і його політична орієнтація. Зайвичай коментувати не буду, скажу тільки що в цьому контексті мені дуже імпонує характеристика, яку дав особі і діяльності Віктора Медведчука Віталій Портников на «Радіо Свобода» в програмі «Крим реалія» від 19 січня 2018р. (ефір о 12г. 10хв., слухай та дивись відео за посиланням нижче починаючи з 16хв. 20 сек.)

https://www.facebook.com/krymrealii/videos/952900828212739/

Та повернемось безпосередньо до інформаційного «вкиду» Віктора Медведчука. Ну ніяк не хочуть в Кремлі щоб у Польщі та України були безпроблемні двосторонні відносини!!! Переконаний, що різного роду загострення і провокації в польсько-українських відносинах, в т.ч. на історичну тему, часто густо ініціюються Кремлем і його агентурою. Адже саме Кремль, який веде активну гібридну війну проти України, в т.ч. через свої медіа та агентуру в різних країнах, робить все можливе щоб Україна на міжнародній арені залишилась без друзів і союзників.

Після такої «інфо» від пана Медведчука, згідно класики жанру, було б логічним щоб вже кремлівська агентура в Польщі, навіть якщо згадана новина є тотальним фейком чи політично не коректна, почала кричати і проштовхувати  анонсовану Медведчуком дипломатичну ініцативу. Та й крім прямої російської агентури вистачає і «корисних ідіотів» по обидві сторони польсько-українського кордону. Тому дивлячись на події «творчий задум» Кремля може знайти своїх послідовників.

Але я переконаний, що всім нам вистачить здорового глузду «не вестись» на різноманітні  провокації і «творчі плани» Кремля і продовжувати розвивати добросусідські польсько-українські відносини та партнерство. А кремлівським стратегам і їх агентам, які роздмухують і мріють про польсько-українське протистояння і ворожнечу можу сказати коротко: «НЕ ДОЖДЕТЕСЬ»!!!!