Кабмін замовив рекламу на 16 мільйонів, найдорожча – в газеті Ахметова

Кабмін замовив рекламу на 16 мільйонів, найдорожча – в газеті Ахметова

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України 11 і 21 березня за результатами тендерів уклав три угоди про рекламні послуги на загальну суму 16,46 млн грн. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Українську правду.

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України 11 і 21 березня за результатами тендерів уклав три угоди про рекламні послуги на загальну суму 16,46 млн грн. Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на дані у системі “Прозорро”.

Зазначається, що ТОВ “РТМ-Україна” замовили створення, розповсюдження та демонстрування інформаційної продукції, тобто зовнішню рекламу на різних носіях  за 13,39 млн грн.

Згідно з угодою, розміщення реклами на щитах чи призмах коштує 2 000-8 800 грн, на скролах – 4 160-16 000 грн, на сітілайтах – 1 440-5 530 грн, на цифрових відеоекранах – 2 560-6 120 грн.

Повідомляється, що найдорожчим виявилось розміщення реклами на цифровому скролі в Києві – 16 тис грн.

“ТОВ “Медіа Хаб” Михайла, Романа, Галини та Юрія Пересуньків замовили розміщення інформаційної продукції у засобах масової інформації на 3,07 млн грн”, – йдеться у публікації.

У виданні додають, що медіа-плани передбачають по сім виходів у кожному ЗМІ, крім газети “Сегодня” Ріната Ахметова, де їх буде п’ять.

Зазначається, що  один вихід рекламного блоку в друкованих ЗМІ коштує 6 360 грн, за винятком “Сегодня”, розміщення у якій на 40% дорожче – 8 904 грн. Один вихід рекламного блоку обсягом 3-5 тис знаків у Інтернет-виданнях коштує 3 120 грн.

У виданні повідомляють, що столична “РТМ-Україна” заснована ТОВ “Таврійські ігри” і ТОВ “Конверсія” з Києва, яка належить екс-нардепу з фракцій БЮТ і Партії регіонів Миколі Баграєву та його дружині Світлані Баграєвій.

“Засновниками “Таврійських ігор”, президентом яких є Микола Баграєв, вказані кіпрські офшори “Аптіва Трейдінг Лімітед” і “С.С.Б. Біо-Саенс Трейдінг Лімітед”, а кінцевим бенефіціаром через другий – одесит Юрій Серещенко”, – сказано у публікації.

Повідомляється, що сума угод на чверть нижча від загальної очікуваної вартості закупівель у 22,14 млн грн.