Лідер «Відродження» Віктор Бондар презентував програму, з якою йде в президенти

Лідер «Відродження» Віктор Бондар презентував програму, з якою йде в президенти

Під час з’їзду партії «Відродження», який відбувся 30 січня у Києві, Віктор Бондар презентував свою передвиборчу програму. Серед її пріоритетів – розвиток вітчизняної економіки, промисловості та підвищення міжнародного авторитету України. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Під час з’їзду партії «Відродження», який відбувся 30 січня у Києві, Віктор Бондар презентував свою передвиборчу програму. Серед її пріоритетів – розвиток вітчизняної економіки, промисловості та підвищення міжнародного авторитету України. Про це повідомляє офіційний сайт партії.

Віктор Бондар зазначив, що представлений план дій не лише окреслює його цілі як кандидата від партії «Відродження» на посаду глави держави, а й містить перелік конкретних кроків для втілення цих завдань у життя.

За словами політика, в основі його програми – ідеї, спрямовані на розвиток економіки країни.

«Моя мета – економічний прорив нашої держави в світові лідери промислового виробництва та ІТ-потенціалу. Це масштабне будівництво надсучасних промислових і енергетичних об’єктів, відновлення дорожньої інфраструктури, реконструкція морських портів, аеропортів. Це запуск програм із радикального збільшення видобутку нафти й газу на території країни та скорочення витрат енергоресурсів щонайменше на 30% на рівні держави. Це створення сприятливого інвестиційного клімату, податкового та митного законодавства, недопущення втручання правоохоронних органів у роботу бізнесу. Ми пропонуємо політику економічного патріотизму. Українська промисловість і бізнес понад усе!» – зазначив Віктор Бондар.

Для зміцнення української промисловості та виробництва, кандидат у президенти пропонує відкоригувати відносини з міжнародними партнерами.

«Насамперед, треба переглянути умови співпраці з МВФ. Співробітництво з міжнародними партнерами має передбачати стимулювання розвитку економіки, кредитування промисловості й підтримку виробництв. Ось за рахунок чого ми повинні віддавати зовнішні запозичення, а не за рахунок підвищення тарифів на газ», – вважає політик.

Віктор Бондар переконаний, що саме економічне і промислове відродження України дозволить підвищити соціальні стандарти.

«Я вірю, що разом ми зможемо реалізувати всі цілі, якими б амбітними вони не здавались! Відродження України є нашою спільною метою», – підкреслив кандидат у президенти.

Нагадаємо, депутатська група «Партія «Відродження» наполягає на тому, щоб парламент зупинив подальше підвищення цін на газ для населення, заплановане на найближчі два роки.