Ліга Чемпіонів Битва титанів
https://images.unian.net/photos/2016_03/1458917056-2553.jpg

Ліга Чемпіонів Битва титанів

У вівторок та середу відбудуться перші матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Відкривати весняну каденцію у вівторок будуть зустрічі: “Базель-Манчестер Сіті”, “Ювентус-Тоттенгем”. Про це повідомляє Upmp.news.

Нарешті, усі прихильники великого футболу зможуть насолодитись смаком цього неймовірного дійства. Адже, у плей-офф потрапляють найкращі команди Європи. Кожен має своїх фаворитів, але бути переможцем на папері, це не завжди бути переможцем на полі. У будь-якому разі нас очікує справжня боротьба усіх без винятку команд.

Сьогодні ми пропонуємо Вам наші прогнози на зустрічі вівторка.

“Ювентус-Тоттенгем”

“Ювентус” зараз звичайно на ходу. Туринці не програють вже 16 зустрічей в усіх турнірах. Команда, як завжди мало пропускає, має великий єврокубковий досвід.

Англійці зайняли перше місце у своїй групі, обійшовші “Реал” та “Борусію”. Команда за останнє, перемогла у 8 зустрічах, у 4 здобула нічиї. Вдома грає краще ніж на виїзді.

Отже, ми важаємо “Ювентус” фаворитом у цій парі.

У першій зустрічі пропонуємо ставку: перемога Юве за 2.23 (Фаворит Спорт) або менш ризиковані ставки: перемога без нічиї “Ювентус” за 1.51 (Фаворит Спорт) та тотал зустрічі менше 2.5 за 1.6.

“Базель-Манчестер Сіті”

У цій парі фаворит зрозумілий. Не будемо багато розписувати, зауважимо тільки одне, якщо англійці серйозно поставляться до суперника, а не так, як це було у зустрічі проти “Шахтаря” у Харкові, то не залишать камень на камені від опонента.

Ставка: Фора “Манчестер Сіті” -1.5 за 1.86 (Фаворит Спорт)

або перемога “Ман Сіті” та тотал більше 2.5 за 1.8 (так)

Бажаємо усім приємного перегляду.

Алєкс Сєдих