Маямі. Світоліна, Цуренко та Бондаренко зіграють в одиночному розряді.
https://btu.org.ua/uploads/posts/2017-06/medium/1498813592_ukr-wim.png

Маямі. Світоліна, Цуренко та Бондаренко зіграють в одиночному розряді.

Три українські тенісистки виступлять в основній сітці турніру Premier Mandatory в США. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на btu.org.ua.

Еліна Світоліна отримала на турнірі четвертий номер посіву і таким чином пропустить матч першого кола. У другому колі українка зустрінеться з переможницею зустрічі між Сереною Вільямс і чемпіонкою турніру в Індіан-Веллсі Наомі Осакою.

Світоліна п’ятий рік поспіль зіграє в основній сітці Miami Open, а кращим її результатом є четверте коло в 2014 і 2016 роках.

Леся Цуренко участь на турнірі почне матчем з володаркою wild card Айлою Томлянович з Австралії. Раніше Цуренко три рази грала в основній сітці змагань в Майамі і тільки одного разу змогла здобути перемогу в першому колі (2016).

Катерина Бондаренко в першому колі зіграє проти бельгійки Елісон ван Ейтванк. Українка двічі перемагала свою майбутню суперницю, а останній матч відбувся в 2016 році на старті турніру в Індіан-Веллсі.

Бондаренко третій рік поспіль і всьоме зіграє в основі турніру, і їй чотири рази вдавалося дійти до другого кола (2007, 2008, 2012 2017).