Меру Одеси Труханову в аеропорту "Бориспіль" вручили підозру – ДПСУ
https://narodna-pravda.ua/wp-content/uploads/2018/02/gennadyj-Truhanov.jpg

Меру Одеси Труханову в аеропорту “Бориспіль” вручили підозру – ДПСУ

Одеському міському голові Геннадію Труханову в аеропорту “Бориспіль” вручили підозру. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на коментар УНІАН речника Державної прикордонної служби Олега Слободяна.

На прохання прокоментувати інформацію, що Труханова затримали в “Борисполі”, він сказав: “Сьогодні прикордонники виконали в аеропорту “Бориспіль” доручення відносно даного громадянина, який повернувся із закордону. Проінформували ініціатора, після чого прибули слідчі НАБУ, які вручили йому підозру”.

Іншої інформації Слободян не надав, а за подальшими коментарями порадив звертатися до Національного антикорупційного бюро України.

Як повідомляв УНІАН, 13 лютого детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили Труханову про підозру в розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем.

Крім того, в ході проведення слідчих дій в цьому ж кримінальному провадженні були затримані троє осіб.

Також про підозру повідомлено заступнику мера, директору департаменту комунальної власності та голові постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради, а також ще одній особі – оцінювачу.

Вживаються заходи для встановлення місця перебування підозрюваних та, в разі їхньої відсутності, буде вирішуватися питання про оголошення їх у розшук.

Прес-служба Одеської міської ради заявляла, що Труханов відправився у відрядження до Чехії.

Проте в Міністерстві промисловості і торгівлі Чехії та Міністерстві закордонних справ цієї країни повідомили, що не мають інформації про відрядження Труханова до Праги.