“Мій тато – герой”
https://ctrcenter.org/uploads/gallery/110/55ee28fdc9344975fec86d996c89a2f4.830_545.png?code=MjAzMS44MzBfNTQ1

“Мій тато – герой”

В ефірі Чорноморської ТРК розповів про проведення, цілі та підсумки конкурсу “Мій тато – герой”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Голови Правління Кримськотатарського Ресурсного Центру, члена Меджлісу кримськотатарського народу Ескендера Барієва.

Метою проведення конкурсу було надання підтримки дітям, стимулювання і мотивація дітей, а також залучення міжнародної громадськості до проблематики Криму.

«Ми ставили за мету не тільки висловити нашу підтримку дітям, а й стимулювати і мотивувати дітей, показати, що вони навіть в своєму віці можуть боротися за свободу своїх батьків, своєї сім’ї, свого народу і своєї Батьківщини», – сказав Барієв.

Переможцями конкурсу стали Гульнара Асанова, 8 років (дочка Алі Асанова, фігуранта «сутички 26 лютого»), Марк Шаймарданов, 11 років (син Тимура Шаймарданова, який зник безвісти) і Самія Салієва, 7 років (дочка Сейрана Салієва, фігуранта «справи Хізб ут-Тахрір »). Переможці отримають ноутбук і два планшета. Кожен з учасників конкурсу отримає подарунковий набір, в який увійде буклет з творами, книга «Казки кримських татар» українською мовою, панно авторства кримськотатарського художника-кераміста Рустема Скибина, диск із записом мультфільму «Ріо 2» кримськотатарською мовою, представлений телеканалом АТР, і сувенірну монету, присвячену 100-річчю Курултаю кримськотатарського народу.