МВС: щодо розміщення білбордів "Кінець" зареєстровані адміністративні провадження
Фото: Sergiy Grishyn/Facebook

МВС: щодо розміщення білбордів “Кінець” зареєстровані адміністративні провадження

За фактом розміщення білбордів “Кінець” в стилістиці агітації кандидата в президенти України Петра Порошенка зареєстровані адміністративні провадження через порушення правил передвиборчої агітації, самі білборди вже знімають в деяких областях. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на УНН.

За фактом розміщення білбордів “Кінець” в стилістиці агітації кандидата в президенти України Петра Порошенка зареєстровані адміністративні провадження через порушення правил передвиборчої агітації, самі білборди вже знімають в деяких областях. Про це під час брифінгу МВС у Києві заявив радник міністра внутрішніх справ України Іван Стойко.

“По Україні дійсно з’явились білборди “Кінець”. Але наголошуємо на тому, що на цих білбордах не встановлено вихідних даних. Їх уже в окремих областях знімають. Вже зареєстровані провадження. Наразі не встановлено третю особу, яка випускала ці білборди. Ми готові і вже працюємо над цим, найближчим часом повідомимо, якщо у нас будуть матеріали про те, хто їх виготовляв і як ці люди будуть покарані за виготовлення даних білбордів, розповсюджених по різних областях”, – сказав Стойко.

З його слів, розміщення передвиборчої агітації з порушенням правил такої агітації – це адміністративне порушення, тож у МВС зареєстрували адмінпротоколи щодо розміщення згаданих плакатів.

Як роз’яснив при цьому директор Департаменту комунікації МВС Артем Шевченко під час брифінгу, відповідні адміністративні протоколи складаються щодо власника рекламної конструкції та агенції, яка розмістила зазначену агітацію.

Нагадаємо, у Харкові облили зеленою речовиною два агітаційних білбордів.

Поліція перевірить білборди Гриценка.