Над пропагандистом Путіна публічно познущалися в Німеччині: опубліковано відео

Над пропагандистом Путіна публічно познущалися в Німеччині: опубліковано відео

Російський пропагандист Євген Попов відмовився відповісти на питання про честь його дружини Ольги Скабєєвої, яку українці публічно принизили в ПАРЄ, назвавши її рот зливним бачком. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Апостроф.

Російський пропагандист Євген Попов відмовився відповісти на питання про честь його дружини Ольги Скабєєвої, яку українці публічно принизили в ПАРЄ, назвавши її рот зливним бачком. Про це повідомляє “Обозреватель“.

Інцидент стався в Мюнхені під час проведення 55-ї міжнародної конференції з безпеки.

Ведучі програми The Week на каналі “Прямий” Пітер Залмаєв і Тарас Березовець запитали Попова, чи має намір він якось захистити Скабееву, за яку лідер Чечні Рамзан Кадиров навіть погрожував розправою нардепу Бориславу Березі.

“Ви були дуже збентежені тим, що сталося в ПАРЄ. Коли ви збираєтеся захищати честь своєї дружини, яку також звинуватили в тому, що її рот є зливним бачком? Так що, пане Попов? У вас є коментар? Обіцяємо, ми цього не виріжемо , як робить російське телебачення. Вас почує вся Україна”, – сказали йому журналісти.

У свою чергу Попов у відповідь лише мовчав, стиснувши губи і втупившись в телефон. Журналісти також пожартували, що пропагандист “боягузливо мовчав” через те, що просто “засоромився”.

Як повідомляв “Апостроф”, після розгляду Парламентською асамблеєю Ради Європи резолюції про загострення в Азово-Керченській акваторії, російська телеведуча Ольга Скабеева провокувала українських делегатів і намагалася заважати їх спілкуванню з журналістами.