"Нафтогаз" постачатиме електроенергію

“Нафтогаз” постачатиме електроенергію

“Донька” НАК “Нафтогаз України” – ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” – виграла перші тендери на постачання електроенергії, і продаватиме не лише газ, а й інші енергетичні продукти. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на УНН.

“Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” днями виграла перші тендери на постачання електроенергії”, – повідомила НАК у Twitter.

За даними компанії, йдеться про порівняно невеликі обсяги, але дуже важливий досвід конкурентної боротьби на новому для компанії ринку.

“Надалі клієнти зможуть купувати у “Нафтогазу” не лише газ, а й інші енергетичні продукти – на привабливих умовах та з якісним сервісом”, – наголосили у НАК.

За даними з ProZorro, замовником у тендері на електроенергію є комунальне некомерційне підприємство “Кіровоградський обласний протитуберкульозний диспансер”. Переможцем на торгах стало ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України”. Воно запропонувало електроенергію за 879 999,00 грн – найдешевше.

Довідка: Згідно із даними з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” є дочірньою компанією “Газ України” НАК “Нафтогаз України”, засновником якої є ПАТ “НАК “Нафтогаз України”.

Раніше НКРЕКП дозволила “доньці” “Нафтогазу” постачати електроенергію.