Порошенко: Українська мова має звучати на повний голос
Акція в Києві на підтримку української мови. Фото: radiosvoboda.org

Порошенко: Українська мова має звучати на повний голос

За останній рік українська музика неабияк розвинулася, соцмережі буквально гули про вітчизняних артистів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко у дописі на Facebook.

«Радію, коли бачу, як за останній рік розвинулася українська музика – від фолку до танцювальної музики і року. З’явилося багато сучасних, яскравих композицій як від давно відомих колективів, так і від нових талановитих виконавців. Соцмережі без перебільшення гули про українських зірок», – написав він.

У цьому контексті глава держави згадав про неймовірний прорив гурту KAZKA.

«Розмовляти, писати, співати українською – це стало драйвом, стало модним, ми точно маємо підтримувати цей тренд, бо українська мова має всюди звучати на повний голос!» – підкреслив Президент.

Мій ТОП-7 українських пісень 2018

Радію, коли бачу, як за останній рік розвинулася українська музика – від фолку до танцювальної музики і року. З'явилося багато сучасних, яскравих композиції як від давно відомих колективів, так і від нових талановитих виконавців. Соцмережі без перебільшення гули про українських зірок. Не можна було не помітити неймовірний прорив гурту KAZKA ? Розмовляти, писати, співати українською – це стало драйвом, стало модним, ми точно маємо підтримувати цей тренд, бо українська мова має всюди звучати на повний голос! #УкраїнськаЦеМодно

Опубліковано Петром Порошенком Середа, 2 січня 2019 р.