"Рома"-"Шахтар". Чекаємо на феєрію голів
https://static.ukrinform.com/photos/2018_03/thumb_files/630_360_1520918397-1200.png

“Рома”-“Шахтар”. Чекаємо на феєрію голів

Сьогодні на стадіо Олімпіко, римські “вовки” будуть намагатися зняти скальп з донецького “Шахтаря”. Після поразки в Україні, римляни бажають крові та помсти за програш 1-2. Про це повідомляє Upmp.news.

Перший матч залишив двояке враження. У першому таймі “Рома” була активніше, на тлі невиразної гри гірників. Але після перерви “кроти” закрили “вовчу стаю” у своєму штрафному майданчику, і повинні були перемагати упевненіше. Здивувало те, що “Шахтар” вийшов на другий тайм командою, яка перевершила “Рому” фізично. Після першого матчу, “Рома” здивувала виїзною перемогою над “Наполі”. Поза сумнівом, сенсація, але “Наполі” після зливу ЛЄ втратив контроль над ситуацією і в Серії А, тому суперник був далеко не в оптимальному моральному стані. Більше важливо, що картина в цілому говорить про те, що “Рома” немає стабільності. В першу чергу у римлян проблеми з атакою.

Якщо “Рома” не заб’є швидкий м’яч, то врешті-решт їм прийдеться розкриватися, що дасть чудову можливість для бразильців “Шахтаря” вибігати у контратаку. Це означає, що “Шахтар” має відзначитись голом, а може і двома.

Ми пропонуємо заграти індивідуальний тотал “Шахтаря” більше (1) за 2.04 (Фаворит Спорт) .