Що сталось на прес-конференції Дениса Манжосова – друга дитинства Володимира Зеленського?

Що сталось на прес-конференції Дениса Манжосова – друга дитинства Володимира Зеленського?

11.04.19 15:30 Прес-конференція Дениса Манжосова – друга дитинства Володимира Зеленського, співзасновника студії “95 Квартал”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на УНН.

11 квітня 2019 року, о 15:30 в прес-центрі інформаційного агентства “Українські Новини” відбудеться прес-конференція Дениса Манжосова – друга дитинства Володимира Зеленського, співзасновника студії “95 Квартал” на тему: “За Зеркалля – як і чому розійшлися шляхи кращих друзів дитинства, партнерів по КВК та студії “95 Квартал” Володимира Зеленського та Дениса Манжосова”.

Вперше за весь час участі Володимира Зеленського у передвиборній боротьбі його колись найближчий друг і партнер Денис Манжосов дасть прес-конференцію, де розповість, як вони росли разом з 5-річного віку, що відбувається за лаштунками КВК, як виник “95 Квартал” і чи є у нього покровителі сьогодні, як і чому найближчі друзі не спілкуються вже 5 років після 30-річної дружби і відповість на питання журналістів.

У 1997 році Денис Манжосов разом з Володимиром Зеленським та Олександром Пікаловим створили команду КВН “95-й квартал”. У 2002 році на базі команди створена “Студія Квартал 95”. На початку 2013 року з-за конфлікту з колегами Денис Манжосов покинув “квартал”. Прес-служба студії обмежилася повідомленням про те, що припиняє співпрацю з Манжосовим. Причини конфлікту досі не відомі.