Ситник злив «чорні рахунки» в передвиборний штаб Хілларі Клінтон - Розенблат

Ситник злив «чорні рахунки» в передвиборний штаб Хілларі Клінтон – Розенблат

Народний депутат Борислав Розенблат звинуватив директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника в «зливі» «чорної бухгалтерії» Партії регіонів в штаб кандидата в президенти США Хілларі Клінтон. Про це повідомляє Upmp.news посилаючись на justtruefactstoknow.blogspot.com.

Народний депутат Борислав Розенблат звинуватив директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника в «зливі» «чорної бухгалтерії» Партії регіонів в штаб кандидата в президенти США Хілларі Клінтон в 2016 році і передав кільком українським телеканалам флешки з записами розмов директора НАБУ. Про це Розенблат заявив в кулуарах парламенту.

«Я вчора хотів зробити заяву, але зроблю його сьогодні на ваші телекамери. У мене є точна інформація про те, що керівник нашого Національного антикорупційного бюро пан Ситник дійсно зливав інформацію по «чорної бухгалтерії» на користь кандидата від демократів Хілларі Клінтон. 11 грудня я виграв суд у Лещенко та Ситника, де були визнані неправомірні дії з розповсюдження секретної інформації. Сьогодні у мене є точна інформація. Я сьогодні вам в прямому ефірі передаю флешки, де відбувається запис розмови пана Ситника, де він чітко вказує, що він працює на Хілларі і все робить в інтересах українського народу, але проти американського народу. Тому що американцям вигідний Трамп, а Україні вигідніша Хілларі. Це державна зрада », – заявив Розенблат.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва своїм рішенням визнав протиправними дії директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника і народного депутата Сергія Лещенка щодо втручання у вибори в США.

Зокрема, суд розцінив дії з розголошення та поширення інформації про наявність в списках «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, що знаходиться в матеріалах досудового розслідування, прізвища Пола Манафорта як втручання у виборчий процес США 2016 року. Судом встановлено причинно-наслідковий зв’язок між діями Ситника і Лещенко та звільненням Пола Манафорта з посади керівника штабу кандидата в президенти США.

Джерело: 112.ua