Спіймано київського поліцейського начальника, який обклав даниною ігровий бізнес (фото)

Спіймано київського поліцейського начальника, який обклав даниною ігровий бізнес (фото)

У ході спільної спецоперації ГПУ, СБУ та ДБР затримано начальника відділення слідчого відділу Деснянського управління поліції Києва та його спільника. Вони організували схему вимагання грошей із ігрових закладів столиці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на UA.News.

КЕРІВНИКА ВІДДІЛЕННЯ ДЕСНЯНСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ВИКРИТО В ОРГАНІЗАЦІЇ ПОБОРІВ З ГРАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У вівторок, 23…

Опубліковано Прокуратура міста Києва Вівторок, 23 липня 2019 р.

 

Розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності. Він вимагав від адміністратора грального закладу, який внесено до Єдиного реєстру державних лотерей, щомісяця платити йому 5 тисяч гривень, а ще 15 тисяч сказав давати посереднику нібито для передачі керівництву райуправління поліції. У разі несплати данини ігровий зал погрожували закрити. І поліцейського, і посередника затримали під час передачі грошей. Також правоохоронцями задокументовано ще 2 епізоди одержання цими особами подібних фінансових траншів.

Раніше слідчі Державного бюро розслідувань затримали в. о. начальника територіального відділу Голосіївського управління поліції Києва. Він вимагав 34 тисячі доларів хабара.

У Києві СБУ затримала співробітника Київської митниці, який вимагав з підприємців хабарі. Зловмисника вдалося затримати лише після перегонів з постраждалими.

У Чернівцях поліцейські-хабарники влаштували перегони з групою затримання СБУ. Два інспектора патрульної поліції вимагали $600 за перевезення по території області трьох тонн спирту без документів.