У мережі з'явилося фото особняка Богдана з пришвартованим неподалік судном

У мережі з’явилося фото особняка Богдана з пришвартованим неподалік судном

На сторінці BIHUS.info у Facebook був опублікований знімок зроблений з літального апарату. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ASPI.

Як зазначено в повідомленні, на фото зображено маєток глави Адміністрації Президента України Андрія Богдана на південному сході Києва в Конча-Заспі.

На цьому фото – маєток глави АП Андрія Богдана в елітній Конча-Заспі. Виглядає симпатично, правда ж? ?Найцікавіше, що і…

Опубліковано BIHUS.info Середа, 19 червня 2019 р.

 

“На цьому фото — маєток глави АП Андрія Богдана в елітній Конча-Заспі. Виглядає симпатично, правда?”, – йдеться в повідомленні.

У публікації автор зазначив І катер, пришвартований на узбережжі поруч з особняком. Як зазначено в публікації, за відомостями журналістів ця посудина з’явилася у Богдана в часи його роботи працювати в уряді колишнього прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Раніше АСПІ повідомляло, що Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду України надійшли два позовних заяви про визнання протиправним та скасування указу президента України від 21 травня №304/2019 “Про призначення А. Богдана главою Адміністрації президента України”.

Пізніше стало відомо, що Верховний суд відмовився відкрити провадження за позовом громадської організації “Громадський люстраційний комітет”, яка оскаржувала призначення Андрія Богдана головою Адміністрації президента, про що повідомляє прес-служба Верховного Суду.