У Порошенка запропонували відповісти Путіну в стилі листа запорожців султанові. Там багато лайок

У Порошенка запропонували відповісти Путіну в стилі листа запорожців султанові. Там багато лайок

Група депутатів фракції «Блок Петра Порошенка» запропонувала відповісти президенту Росії Володимиру Путіну на введення санкцій образливим листом, написаним в стилістиці листа запорізьких козаків турецькому султану. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Донбас медіа.

Група депутатів фракції «Блок Петра Порошенка» запропонувала відповісти президенту Росії Володимиру Путіну на введення санкцій образливим листом, написаним в стилістиці листа запорізьких козаків турецькому султану.

Про таку ініціативу сьогодні з трибуни Верховної Ради заявив депутат БПП Олексій Гончаренко.

Зокрема, він зачитав «лист козаків», в якому звернення до султана було змінено на звернення до президента Росії.

Починається воно словами: «Ти, президент, чорт моськовський і проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар».

Цей лист підписали 9 депутатів. Гончаренко закликав інших парламентаріїв також поставити свій підпис. «Разом відправимо свою відповідь козацьку Путіну», – додав він.

НАПИСАЛИ ПИСЬМО ПУТИНУ ОТ УКРАИНСКИХ ДЕПУТАТОВ, ПОДПАВШИХ ПОД САНКЦИИВелосипед выдумывать не стали. Наши предки козаки…

Опубліковано Алексеєм Гончаренком Середа, 7 листопад 2018 р.

1 листопада Росія ввела економічні санкції відносно 322 громадян і 68 компаній з України. Зокрема, до списку санкцій потрапило багато народних депутатів.

Санкції були введені у зв’язку з указом президента РФ Володимира Путіна від 22 жовтня. Указ підлягає скасуванню, якщо українська влада відмовиться від санкцій щодо російських компаній і громадян.

Під санкціями України знаходяться близько 1700 фізичних і близько 700 юридичних осіб; більшість з них – з Росії.