В Одесі для проведення мастер-класів зберуться вітчизняні та світові лікарі
http://www.likar.info/pictures_ckfinder/images/mur.jpg

В Одесі для проведення мастер-класів зберуться вітчизняні та світові лікарі

17-18 лютого в Одесі “Школа неврологів” проведе конференцію з залученням вітчизняних та світових лікарів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ВАНР.

17-18 лютого “Школа неврологів” проведе в Одесі конференцію на яку вже запрошені вітчизняні та світові лікарі неврологи, сімейні лікарі, терапевти, кардіологи, фізіотерапевти.

На цей раз, темою конференції буде: «Інсульт. Транзиторна ішемічна атака. Хронічна ішемія мозку. Когнітивні порушення та судинна деменція. Цервікалгія та цервікобрахіалгія. Люмбаго та люмбоішиалгія. Хвороба Паркінсона та екстрапірамідні захворювання.Тривога, депресія, порушення сну. Блокади при болях у спині та суглобах».

Під час конференці будуть розглянуті теоретичні та практичні питання, нові технології, виклики та загрози з якими зштовхуються фахівці медичної сфери, а також у неформальній обстановці кожен зможе обмінюватись практичним досвідом.

Свою участь у конференції підтвердили: Свиридова Н.К. д.мед.н., професор, завідувач кафедри неврології і рефлексотерапії НМАПО імені П.Л.Шупика, голова ГО «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії», (Київ, Україна), Dr. Richard Camicioli, MD, – професор медицини, Університет Альберти, відділення когнитивних порушень та екстрапирамідних захворювань (Едмонтон, Канада), Труфанов Є.О.– д.мед.н., професор кафедри неврології і рефлексотерапії НМАПО імені П.Л.Шупика (Київ, Україна), Федаш-Кірсанов О.О., Єлізарова О.В., Свистун В.Ю., Гаркава І. В. кафедра неврології і рефлексотерапії НМАПО імені П.Л.Шупика (Київ, Україна), Середа В.Г. – к.мед.н., доцент кафедри неврології і рефлексотерапії НМАПО імені П.Л.Шупика (м. Київ, Україна)

Реєстрація учасників конференції відбудеться:

17 лютого 2018 року з 9.00-10.00 за адресою: м. Одеса, готель «Gagarinn», вул. Гагаринське плато, 5Б, Великий Конференц-хол.