За останні пару місяців найбільше зріс рейтинг Петра Порошенка — соцопитування
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/08.2015/13082015_21.jpg

За останні пару місяців найбільше зріс рейтинг Петра Порошенка — соцопитування

Проведене у грудні соцопитування продемонструвало стрімкий ріст рейтингів президента України Петра Порошенка. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Прямий”.

Проведене у грудні соцопитування продемонструвало стрімкий ріст рейтингів президента України Петра Порошенка. Про це свідчать дані соцопитування, які були сьогодні, 26 грудня, оголошені на прес-конференції, яку транслював “Прямий“.

“За останні пару місяців найбільше виріс рейтинг Петра Порошенка. Також підріс рейтинг Зеленського. І власне кажучи, що мене здивувало особисто, після всіх цих об’єднавчих процесів не змінився рейтинг майже у Анатолія Гриценка. Тобто ми говоримо про те, що об’єднання Анатолія Гриценка ані з Чумаком, ані з Катеринчуком, Томенком власне нічого йому не дало.

В той же час ми фіксуємо ріст рейтингу Зеленського. І враховуючи ми там влітку фіксували рейтинги 5-6%, то рейтинг 14% у Петра Олексійовича (14,4% – ред.) справді продемонстрував достатньо серйозний ріст”, – повідомив професор Сергій Штепа.

Соціологічний центр імені Михайла Драгоманова проводив соцопитування серед дорослого населення України 12-21 грудня 2018 року. Методом особистого інтерв’ю було опитано 1800 респондентів, що проживають в усіх областях України (окрім АР Крим та територій ОРДЛО). Похибка вибірки не перевищує 2,3%.