"Захист прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет"
https://dpa.court.gov.ua/img/news/418518_news.jpg

“Захист прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет”

16 березня 2018 року на базі Київського апеляційного господарського суду проводитиметься круглий стіл на тему: “Захист прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет”. Про це повідомляє Upmp.news.

16 березня 2018 року на базі Київського апеляційного господарського суду проводитиметься круглий стіл на тему: “Захист прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет”.

Метою цього круглого столу є обговорення актуальних проблемних питань, шляхів їх вирішення та сучасних підходів.

Серед доповідачів круглого столу виступатимуть:

судді першої та другої інстанцій з питань, що виникають в судовій практиці з зазначеної категорії спорів;

Жухевич О.В. – адвокат, патентний повірений, директор ТОВ “Едванс Партнерз” та Рубля О.С. – адвокат, старший юрист Юридичної фірми “GENTLS” з проблемних питань захисту прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет;

Гончарук Ю.В., директор Об’єднання підприємств “Український мережевий інформаційний центр”, яке відповідно до статті 56 Закону України “Про телекомунікації” та розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 липня  2003 року № 447-р “Про адміністрування домену “.UA” уповноважено здійснювати адміністрування адресного простору українського сегменту мережі Інтернет, з питань адміністрування адресного простору українського сегменту мережі Інтернет;

Каргаполов Ю.В., Генеральний директор УЦПНА, з доповіддю: “Сучасна система Інтернет-відносин, питання Інтернет-ідентифікації, існуючі проблеми та виклики. Технічні, технологічні та адміністративні питання побудови ефективної системи для захисту прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет”;

Разиграєва Н.О., директор департаменту “Центр компетенції” УЦПНА, з доповіддю: “WEB-FIX”– новий механізм для захисту прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет”.

Захід акредитовано Національною асоціацією адвокатів України. Присутнім адвокатам будуть видані сертифікати про підвищення кваліфікації (2 бали).

Час проведення: з 10.00 до 13.15 год. (реєстрація учасників з 09.30 год.).

Адреса проведення: м. Київ, вул. Шолуденка, 1.

Для участі у круглому столі НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТУВАТИСЯ шляхом направлення на адресу електронної пошти [email protected] наступних даних: прізвище, ім’я, по батькові (для адвокатів додатково: №, дата та орган видачі свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю), посада, телефон.