БОГИ ВІЙНИ Й ПОСПОЛИТІ

БОГИ ВІЙНИ Й ПОСПОЛИТІ

БОГИ ВІЙНИ Й ПОСПОЛИТІ.
Боги Війни (звитяжці різних родів військ ЗСУ) тримають на собі небо свободи, завдаючи нині нищівних ударів по рашистським окупантам. Щоб посполиті-цивіли могли дихати повітрям та посміхатися під цим небом.
Однак, як днями зауважив відомий науковець та волонтер Антон Сененко, «… Існує думка, що для того, аби один боєць воював на фронті, у тилу “на нього” мають працювати кілька інших людей….».
Саме в цьому полягає феномен успіхів нашої армії. Це особливо помітно очам тих, хто споглядає Україну та цю війну «зовнішнім поглядом». Наприклад, американський доброволець із Міжнародного Легіону Раян Коллінс нещодавно зауважив наступне: “В Україні не одна армія. Без волонтерів не було б нічого” ( https://censor.net/ua/r3364954).
Радий, що можу в міру своїх сил бути причетним до підставляння плеча нашим Богам Війни.
Сьогодні зранку рашисти отримали ось такий «привіт» на одному з напрямків, де наша бойова авіація підтримує контр-наступ наших наземних сил.
Слава Україні!
Георгій Вишня

Досвічений управлінець та IT-професіонал у сферах систем штучного інтелекту, машинного навчання та BI. Поет, есеїст, поліглот, мандрівник, та філософ