Cтисло розповів про важливість теми останнього круглого столу «Розпад Росії. Чому цього не варто боятися»

Cтисло розповів про важливість теми останнього круглого столу «Розпад Росії. Чому цього не варто боятися»

У розмові в прямому ефірі Radio Wnet дуже стисло розповів про важливість теми останнього круглого столу «Розпад Росії. Чому цього не варто боятися» за модераторством відомого українського дипломата Володимира Озризка, в якому я брав участь разом з іншими відомими українськими експертами.
Обговорювали необхідність деімперіалізації та деколонізації цієї так званої федерації для світової безпеки.
Зараз ми бачимо як росія намагається перекласти на Україну відповідальність за вчинений нею воєнний злочин з руйнування Каховської ГЕС, що рівносильно застосуванню зброї масового ураження. Це свідчить про нагальну потребу протидії російській пропаганді та дезінформації і доводить актуальність очікуваного старту проєкту StopLie БФ «Польсько-українського партнерства» на базі Українсько-Польської медіаплатформи за підтримки ЄС з моніторингу та розвінчування такої діяльності на території Польщі та Німеччини. Розраховуємо на подальшу співпрацю з Radio Wnet, а такої іншими польськими та німецькими ЗМІ.
Повну аудицію можна прослухати за лінком нижче 👇
Анатолій Курносов

Експерт Центру політичних студій «Доктрина» у сфері українсько-польських відносин та проблем безпеки. Аналітик, публіцист, блогер. Учасник експертних досліджень і круглих столів з протидії гібридній агресії РФ