ДОПОМОЖУ

ДОПОМОЖУ

Каховська трагедія черговою хвилею болі і тривоги різанула і без того напружені нерви українців.
Болі вистачає. Так чи інакше війна зачепила кожну родину. Багато чого змінилося. Багато що змінилося так, що його не вернути, і мовою психології це називається втрата. Війна не тільки принесла нові болі і переживання, вона ще й загострила часто старі проблеми. Через завищені почуття агресії, злості, тривоги і страху, невміння справлятись із тим, давати підтримку і розуміння одне одному, багато раніше хороших стосунків зайшли в кризу і конфлікти.
Днями успішно склав іспит по спеціалізованому курсу Психологічна допомога постраждалим від війни. Мої рідні і близькі так само живуть у війні, хтось із них воює. Чи не кожен день мені, як священнику і психологу, приходиться спілкуватись із людьми, які страждають через війну. Я мав знати, чим і як краще можу їм допомогти.
ЯКЩО ВИ АБО ВАШІ РІДНІ ПОТРЕБУЄТЕ ДОПОМОГИ ПСИХОЛОГА, АЛЕ НЕ МАЄТЕ ЗМОГИ ЇЇ ОТРИМАТИ, ПИШІТЬ В ПРИВАТ, У МЕНЕ Є ВОЛОНТЕРСЬКІ БЕЗКОШТОВНІ ГОДИНИ. ДОПОМОЖЕМО
В кожного своя біль і своє страждання, але важливо не залишатися із тим на самоті. Світ не без добрих людей. Є ті хто хочуть допомогти. Хто готовий ділитись своїми вірою, доброю надією, знаннями, силою, теплом, хлібом, житлом, … Їх не мало.
Разом!