Розпочали ми свою подоріж з кінотеатру в ТЦ SkyPark

Розпочали ми свою подоріж з кінотеатру в ТЦ SkyPark

Новий рік не за горами, а щоб закінчити перший семестр 2019 навчального року феєрично, не завадило нам поїхати з учнями на відпочинок і провести його весело й активно.

8А клас разом з 6Б класом і їхнім класним керівником анна илмурадова (Ann Ilmuradova), сонні, ранесенько зібравшись, але на позитиві, поїхали у мальовниче містечко Вінниця.

Розпочали ми свою подоріж з кінотеатру в ТЦ SkyPark, де переглянули 3D американський фентезійний пригодницький комедійний фільм «Джумаджі 2».

Другою зупинкою був майстер-клас з приготування піци, де учні самостійно все виготовляли: розкачували тісто, перемастювали соусом та начиняли різними ковбасками і сиром, все випікалось в печі, а потім свою смакоту і скуштували.

Третьою зупинкою була яскрава, висока, пишна центральна ялинка міста, де ми зробили класні фото, а бажаючі учні ще й покатались на машинках))

Четвертою зупинкою був ТРЦ Мегамолл, чекаючи свого часу, щоб іти на каток, учні грали в настільний аерохокей з шашкою, потім ми освоювали навички катання на ковзанах, скажу так, у нас все ВИЙШЛО, кілька кругів під бортиком, катання з ходунками, пару викрутасів і падінь, і результат як кажуть: «на лице», до закінчення свого часу, учні уже катались по центру льодового катка і без допомоги, але з моральною підтримкою)))

Так як день був насичений різними справами, повечеряти ніколи не заважає, тим паче на дорогу, тож ми заїхали в довгоочікуваний дітьми McDonald’s, купили перекус з водичкою і помчали додому….