Сергій Опря про підсумки переговорів в Міністерстві інфраструктури

Сергій Опря про підсумки переговорів в Міністерстві інфраструктури

Я находжуся в Мінінфраструктури України. Тут мала відбутися зустріч з керівництвом цього відомства та Укрзалізниці. Однак, на жаль, пана Криклія і в.о. керівника УЗ не було. Ми з речником міністра дійшли згоди, що сьогодні домовимось про участь преси в нашій спільній зустрічі для того, щоб все було публічно. Адже на цій зустрічі ми маємо передати вимоги і рекомендації керівництву Мінінфраструктури і виконуючому обов’язки очільника УЗ від залізничників України.

Ми починаємо створювати Антикризовий штаб залізничників, в який увійдуть фахові спеціалісти УЗ, активісти, які налаштовані на те, щоб на підприємстві відбулися реальні зміни на краще.

 

Тому запрошуємо всіх небайдужих до покращення життя в Україні і надавайте пропозиції для поліпшення якості роботи УЗ. А найголовніше для нас те, щоб прибрати з УЗ корупційні складові. І ми доб’ємося, щоб було проведено якісне розслідування справ по тих чиновниках, які були помічені в таких діяннях.

До речі, цікава новина: сьогодні НАБУ розпочала вже обшуки у пана Веприцького. Напевне, небезпідставні були підозри й щодо Міняйла та Цілієвського.

На наступному тижні, у понеділок чи вівторок, ми зустрінемось з керівництвом УЗ і міністерства, створимо Антикризовий штаб залізничників, який буде діяти по всій Україні.

Це буде постійно діючий орган, який буде здатний здолати корупцію і допомогти впровадити найкращі ідеї та ініціативи й інтегрувати їх для запобігання кризи на УЗ, щоб люди не втратили роботу, мали пристойну зарплату тощо.

Звернення ТОВ «Інформаційне агентство «УКРПРЕС-ІНФО» до Міністра інфраструктури України Криклія Владислава Артуровича