Тема нашого заходу: "Спортивна родина - гордість України"

Тема нашого заходу: “Спортивна родина – гордість України”

В плані класного керівника в кінці навчального 2019 року було заплановано провести КТС (колективно-творча справа), вирішила провести спортивний захід із своїм 8А класом.

Разом з класним керівником 8Б класу Наталия Бурдейна ми об’єднатись для плідної співпраці.

Тема нашого заходу: “Спортивна родина – гордість України”, де ми об‘єднали вчителів, батьків та учнів. Фестиваль проходив під гаслом “Один за всіх і всі за одного”.

Учні підготували вірші та виступи для представлення команд, батьки придумали та створили яскраві емблеми, а вчителі приклали якомога більше зусиль, щоб провести спортивне свято цікаво.

Після пройдених нелегких перешкод і виступів, ми всі отримали шквал емоцій, гарний настрій, а також поступила пропозиція від батьків організувати подібне свято навесні.

Тож, далі буде…?!!!

Дякуємо вчителям, учням та їхнім батькам за співпрацю та зроблену разом гарну справу.

Ми всі молодці

23.12.2019.❄️В плані класного керівника в кінці навчального 2019 року було заплановано провести КТС (колективно-творча справа), вирішила провести спортивний захід із своїм 8А класом. Разом з класним керівником 8Б класу Наталия Бурдейна ми об'єднатись для плідної ?співпраці. Тема нашого заходу: "Спортивна ?‍?‍?‍?родина – гордість України??", де ми об‘єднали вчителів?‍??‍♀️, батьків? та учнів???. Фестиваль проходив під гаслом "Один за всіх і всі за одного".? Учні підготували вірші та виступи для представлення команд, батьки придумали та створили яскраві емблеми, а вчителі приклали якомога більше зусиль, щоб провести ?спортивне свято цікаво. Після пройдених нелегких перешкод і виступів, ми всі отримали шквал емоцій, гарний настрій, а також поступила пропозиція від батьків організувати подібне свято навесні. Тож, далі буде…?!!!Дякуємо вчителям, учням та їхнім батькам за співпрацю та зроблену разом гарну справу. Ми всі молодці?

Опубліковано Галиною Березовською Рудою Понеділок, 23 грудня 2019 р.