Тернопільщина Invest 2018

Тернопільщина Invest 2018

Відбувся Міжнародний інвестиційний форум “Тернопільщина Invest 2018”. Зустрічі та конференції проходили в замку у м. Збараж, розташованому неподалік від Тернополя. Форум був організований Тернопільською обласною державною адміністрацією, Тарнопольською обласною радою та міською радою міста Тернопіль.

Цьогорічний Форум розпочався з виступу представників міської ради м. Тернопіль, обласної державної адміністрації, а також представником Міністерства економічного розвитку та торгівлі України. На пленарному засіданні неодноразово наголошувалося, що Тернопіль разом з усім регіоном інтенсивно розвивається і є дуже гарним місцем для ведення та розвитку фірми. Експерти також зазначили, що розвиток регіонів відіграє дуже важливу роль, тому їх слід підтримувати незалежно від того, що один регіон розвивається швидше, а інший – повільніше.

Під час Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина Invest 2018» відбулись тематичні сесії, присвячені інвестиційним можливостям Тернополя, відновлюваної енергії, туризму, а також інструментам підтримки малих та середніх підприємст.

Зустріч під час сесії з приводу інструментів підтримки малих та середніх підприємств стала можливістю для прослуховування багатьох виступів. Участь у форумі надала можливості для презентації принципів роботи Центру ринкових аналіз Польсько-Української господарчої палати, а також переваг, які виникли внаслідок продовження діяльності компанії на ринку Польщі. Підприємці з України, які вирішили зробити цей крок, також зможуть ввійти на ринок Європейського Союзу, а також  й на інші ринки. Це дає шанс для успішного розвитку та реклами своїх послуг  або товарів. Допомога фахівців, пов’язаних із Центром, безумовно, сприятиме вирішенню проблем, що виникають в українських, як і в польських підприємців.

Mariusz Tywoniuk. Dyrektor Centrum Analiz Rynkowych PUIG. Kancelaria Prawna Tywoniuk&Partners

 

Цьогорічний форум надав великого значення розвитку регіональних ініціатив, що стосуються, зокрема, міжнародного економічного співробітництва, а також забезпечив чудову атмосферу для дискусій.

Вітаємо організаторів Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина Invest 2018» з відмінною підготовкою та високою якістю.

Дякуємо за змогу взяти участь у цьому унікальному заході, який надав можливості для багатьох предметних та цікавих дискусій.

У разі питань, пов’язаних з діяльністю Центру ринкових аналіз Польсько-Української господарчої палати, звертайтесь: [email protected].

Маріуш Тивонюк

Керуючий партнер юридичної компаній Tywoniuk & Partners, Директор Центру ринкових аналіз Польсько-української господарчої палати. У 2015 році нагороджений Світовим банком відзнакою за внесок у розвиток підприємництва.