Вчора з неприємністю для себе побачила прямісінько на площі Українських Героїв в центрі Києва прояв «руского міра», кондитерську «Волконський»

Вчора з неприємністю для себе побачила прямісінько на площі Українських Героїв в центрі Києва прояв «руского міра», кондитерську «Волконський»

Вчора з неприємністю для себе побачила прямісінько на площі Українських Героїв в центрі Києва прояв «руского міра», кондитерську «Волконський».
Це частина російської мережі кондитерських «Волконский». І українські і російські кондитерські мають той самий логотип, див. скріншот. Тобто на 3-ому році повномасштабної війни 15 кондитерських «Волконський» в Києві досі продовжують працювати під російським брендом, який фінансує вбивство українців.
Кінцевим бенефіціаром в Україні ТОВ «Кондитерська Волконського» досі за даними державного реєстру є Александр Гарез, через британську компанію «Браслінк Лімітед» https://clarity-project.info/edr/33193958
В рф Гарез Александр являється прямим засновником 16 підприємств (ООО “Кукерс”, ООО “Гарати”, ООО МКК “Агроинтегратор”, ООО “БВ”, ООО “Лидер”, ООО “Бутик”, ООО “Буфет”, ООО “Десерт”, ООО “Хлебная Лавка”, ООО “В-Кафе”, ООО “ВЛК Воронеж”, ООО “Сатья”, ООО “Книжные Сети”, ООО “Булонже”, ООО “Агарта Инвест”, ООО “Агарта Инвест”. Також Гарез володіє ООО «ТД «Волконский» та ООО «Глория плюс» (кондитерські «Волконский») через ООО «Гарати» , якою в свою чергу володіє і Александр Гарез і компанія «Браслінк Лімітед», якою в свою чергу теж володіє Гарез. Валовий дохід лише цих двох компаній склав за 2022 рік 1,074 млрд. руб. https://www.rusprofile.ru/…/garez-a…/founder…
Тобто кондитерські «Волконський» в Україні і «Волконский» в рф мають одного і того ж власника, який фінансує російську армію, через сплату податків до російського бюджету.
Хто такий Гарез більше можна прочитати тут https://ord-ua.com/…/banda-luzhniki-i-ee-ukrainskie…/ (банда «Лужнікі» та українські зв’язки) і тут https://biz.nv.ua/…/vs-energy-yak-rosiyskiy-biznes-v… (його участь у захопленні російськими олігархами українських енергетичних активів) і тут https://latifundist.com/dosye/garez-aleksandr (біографія) і ще тут https://www.interfax.ru/business/720574 (про спробу через скупити 13 українських агропідприємств, через підконтрольну йому компанію Agartha Fund L.P. з ОАЕ. І про історію створення на болотах кондитерської можна прочитати тут https://fr.rbth.com/…/boulangeries-wolkonsky-redonner… Для автоматичного перекладу із французької на українську рекомендую скористатися браузером Google Chrome.
Залишається питання: якого біса кондитерські із назвою «Волконський» і Александр Гарез досі спокійно працюють в Україні?
Олена Коцеруба

Виконавчий директор МАОМС «Асоціація Інвестиційно-привабливих громад», засновник ГО «Єдина громада – єдина мета», заступник Тетіївського міського голови 2018-2020 років, журналіст.