«Як тебе не любити, Києве мій!..» Подяки тим, хто не полишив Києва і активно долучився до його оборони під час війни

«Як тебе не любити, Києве мій!..» Подяки тим, хто не полишив Києва і активно долучився до його оборони під час війни

Директор Благодійного фонду Польсько-українського партнерства Вікторія Яловенко: «Як тебе не любити, Києве мій!..».

«Як для корінної киянки, для мене особисто ці слова мають особливий зміст! 9 грудня 2022р. в актовій залі Київської міської ради і Київської міської державної адміністрації звучали слова подяки тим, хто після початку широкомасштабної агресії росії 24 лютого 2022р. не полишив Києва і активно долучився до його оборони – до добровольчого і волонтерського руху столиці. Було відзначено і ряд наших колег і партнерів. Зокрема за участь і внесок в оборону Києва, розвиток  і підтримку волонтерського руху столиці, проявлену громадянську позицію і мужність розпорядженням Київського міського голови від 01.11.2022р. №619 відзначено нагрудним знаком «ЗНАК ПОШАНИ» Голову Київської міської спілки ветеранів Афганістану Миколу Гончаренко і Голову Фонду «Польсько-українського партнерства», керівника Польсько-Української Господарчої Палати в Україні Oleg Dubish.

Вітаю Вас всіх дорогі Друзі!

Вдячна долі, що в ці не прості воєнні часи саме разом з Вами не тільки словом, але і ділом та спільним чином, маю можливість щоденною працею демонструвати нашу вірність і любов до нашої столиці і малої батьківщини – рідного Києва!

Війна триває і завершиться не завтра… Попереду перед нами ще багато викликів і випробувань, але я переконана, що РАЗОМ МИ НЕ ПЕРЕМОЖНІ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!».

Олег Дубіш

Голова Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», Голова Ради Польсько-Української Господарчої Палати