Чоловік в Польщі викликав поліцію, бо дружина не дозволила йому купити пиво: в результаті сам заплатив штраф

Чоловік в Польщі викликав поліцію, бо дружина не дозволила йому купити пиво: в результаті сам заплатив штраф

48-річного чоловіка оштрафували на 500 злотих за безпідставний виклик поліції. Дивно, що дорослий мужчина поводить себе наче ображена дитина. Детальніше — в нашому матеріалі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловік зателефонував за номером екстреної допомоги і повідомив, що «його б’є дружина». Виявилося, що «він склав цю заяву, тому що дружина взяла його банкоматну картку і заборонила йому купити чергове пиво».

Цей інцидент стався в середу, 19 серпня, пополудні. Про це повідомляють правоохоронці з м. Злотув, що в північно-західній Польщі.

Вони зазначили, що мужчина зателефонував до поліції і повідомив, що його агресивна дружина накинулася на нього з кулаками, а потім почала кидати йому в голову різні предмети, завдаючи нищівних ударів.

Коли приїхали поліцейські із Злотува, виявилось, що ситуація, про яку повідомляла особа, була вигаданою. Мешканець гміни Злотув викликав офіцерів, щоб помститися за те, що його дружина забрала його зарплатну картку, щоб він не купував чергового пива. Жінка була цілком здивована візитом офіцерів.

За необгрунтований виклик поліції 48-річного чоловіка оштрафували штрафом у розмірі 500 злотих.