Для розширення штату транспортна компанія MPK Вроцлав набирає водіїв громадського транспорту

Для розширення штату транспортна компанія MPK Вроцлав набирає водіїв громадського транспорту

MPK Вроцлав спокушає нових водіїв вищою заробітною платою! Навіть 4250 злотих брутто (без урахування премій) тепер може заробити водій громадського транспорту в столиці Нижньої Сілезії. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

З березня компанія підвищує ставки та шукає нових співробітників. MPK Вроцлав планує найняти 100 водіїв автобусів і 40 машиністів трамвая.

На початку своєї кар’єри в MPK Вроцлав кожен водій отримає більш високу винагороду ніж раніше — 4250 злотих брутто. Однак, це є лише “гола ставка”, оскільки винагорода також складається з доповнень, бонусів та премій, що випливають з розрахунку робочого графіку. Підвищення не оминуть і актуальних водіїв громадського транспорту.

Крім винагороди, MPK пропонує своїм працівникам соціальний пакет, квиток на громадський транспорт, карту Multisport, субсидії на відпустку або літні табори для дітей та можливість перебування в курортному центрі MPK. Для осіб, які не мають ліцензії категорії D, MPK надають безкоштовне навчання.

Є багато вакансій

Від кандидатів на роботу вимагається: добре знання топографії міста, доступність, стійкість до стресових ситуацій, знання автобусних маршрутів.

— Компанія планує зайняти більше ста нових водіїв і більше сорока машиністів вже до кінця року. В даний час ми також шукаємо людей на посаду диспетчера на трамвайному депо і бухгалтерів”, — говорить Бартош Наскрєский з MPK Вроцлав.

Для того, щоб стати водієм громадського транспорту необхідно мати права на керування трамваєм, а для тих, хто їх ще не має, MPK Wrocław організовує спеціальні курси. Найближчі курси починаються 1 квітня. Для участі потрібно всього-на-всього подати заявку.

Вся необхідна інформація знаходиться на сайті mpk.wroc.pl на вкладці PRACA. Отримати деталі можна і за телефоном: +48 71 32 50 810.

В даний час у Вроцлавському MPK працює 800 водіїв автобусів, з яких 39 жінок та 638 водіїв трамвая, у тому числі — 125 жінок.