Комунальні служби Вроцлава розпочали весняне прибирання
https://inpoland.net.pl/wp-content/uploads/2018/03/imgonline-com-ua-Resize-nUI49Jo22d-660x365.jpg

Комунальні служби Вроцлава розпочали весняне прибирання

Комунальні служби Вроцлава розпочали весняне прибирання, а у вихідні дні слід очікувати на “тріумфальне” повернення зими. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на inpoland.net.pl.

Фірма “Екосистема” (Spółka Ekosystem), яка відповідає за збереження чистоти у Вроцлаві, цього тижня розпочала грандіозну весняну чистку. З 6 березня служби з прибирання вулиць Вроцлава перейшли на весняний режим. Проте, прес-секретар Ekosystemu запевняє, що найближче повернення зимової негоди не здивує дорожніх прибиральників.

На вулиці позначки градусників вказали на весняну температуру, тому 6 березня комунальні служби розпочали чергове прибирання дороги. Ці заходи будуть проводитися по всіх дорогах з твердим покриттям на яких є можливим механічне прибирання”, – пояснює Гжегож Райтер, представник Ekosystemu.

Компанія запевняє, що в разі низьких температур, а такі синоптики оголошують вже на найближчі вихідні, підрядники знову розпочнуть зимове обслуговування доріг. Працівники комунальних служб добре підготовлені як для захисту вулиць та тротуарів від “слизгавки”, так і від снігу.

Березневе прибирання у Вроцлаві — це лише початок весняної діяльності комунальних служб, спрямоване на підтримку загальної чистоти в місті. – Після закінчення зимового сезону — з 1 квітня — дороги будуть докладно відполіровані від зимових відходів, таких як каміння та бруд. З 1 травня дороги будуть очищені з частотою, передбаченою для літнього сезону”, – додає Гжегож Райтер.

Крім того, з травня по жовтень водні обприскувачі регулярно їздитимуть вулицями Вроцлава з метою поліпшення якості повітря, особливо під час спеки.

Додатково, на початку березня й квітня робітники комунальних служб ретельно очистять всі сміттєві баки, а в літньому сезоні буде встановлено ​​88 додаткових смітників в місцях з великим напливом людей. Більше кошів для сміття буде виставлено, особливо, в теплу погоду — в основному поблизу дамби (wałach przeciwpowodziowych).