На летовищі у Варшаві аварійно приземлився пасажирський літак
https://images.unian.net/photos/2018_01/1515637738-4332.jpeg

На летовищі у Варшаві аварійно приземлився пасажирський літак

У сполученням Краків-Варшава під час приземлення не спрацювала передня частина шасі. Про це повідомляє Upmp.news із посиланням на Польське радіо.

У середу ввечері, 10 січня, на варшавському летовищі ім. Шопена відбулося аварійне приземлення пасажирського літака Bombardier Dash польських авіаліній LOT. Авіалайнер здійснював рейс з Кракова до Варшави. Літак аварійно приземлився без опущеної передньої частини шасі.

На борту перебувало 59 пасажирів та 4 члени екіпажу. Губерт Войцєховський з летовища ім. Шопена повідомив, що ніхто не постраждав. Пасажирів перевезли до VIP-залу, де про них подбали.

Губерт Войцєховський запевнив, що ситуація була під повним контролем. Він закликав тих, хто подорожує, виконувати інструкції поліції та служби безпеки.

Літаки, котрі мали приземлитися у Варшаві, скеровували вчора на інші летовища – у Ґданську, Вроцлаві та Кракові, оскільки повітряний рух у столичному аеропорту був протягом декількох годин призупинений.

Летовище ім. Шопена у Варшаві вже відновило свою роботу і рух відбувається у нормальному режимі. Вивченням причин аварії займатиметься Державна комісія з розслідування авіаційних аварій.