Пйотр Валентинович: «Рапорт МАК і Міллера не відповідають істині»
http://external.polskieradio.pl/files/f41f6cdc-1579-4a5c-b6b5-c4a10b87deab.file

Пйотр Валентинович: «Рапорт МАК і Міллера не відповідають істині»

Він додав, що родина досі не має певності щодо того, в якій могилі було поховано тіло його бабці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

«Завершується черговий етап гідного вшанування пам’яті людей, котрі загинули у Смоленській катастрофі. Будується пам’ятник, з’явиться також звіт», – заявив Пйотр Валентинович, онук загиблої під Смоленськом Анни Валентинович в ефірі TVP Info.

«На цей звіт чекає ціла маса поляків, котрі підтримували нас у з’ясуванні причин цієї катастрофи. Якби його не було, то ці люди могли би відчути себе дещо ошуканими, тим більше, що він був анонсований», – додав він. Таким чином він відреагував на звинувачення, що на дослідження, необхідні для з’ясування правди про Смоленську авіакатастрофу, витрачаються великі кошти.

«Цей звіт чудово співвідноситься з шістьома роками брехні і вдавання ретельного з’ясування істини», – сказав він. – «Звіт МАК і звіт Міллера не відповідають істині. Було шість років обманювання нас і вдавання, що щось робиться».

Пйотр Валентинович додав, що родина досі не має певності щодо того, в якій могилі було поховано тіло його бабці. «Ми весь час чекаємо на результати праці прокуратури. Ми не могли з’ясувати, чи це бабця, бо обидва тіла були без голови. Ми терпеливо чекаємо на результати слідства прокуратури. Ми щораз ближчі істини. Звідси всі спекуляції мас-медіа. Якби цього звіту не було опубліковано, то ми би дали привід для політиків опозиції, для всіх тих, що дотепер казали неправду», сказав він.