Половина медичних працівників з вроцлавського шпиталю хочуть полишити роботу

Половина медичних працівників з вроцлавського шпиталю хочуть полишити роботу

Медикам не вдалося порозумітися з військовим шпиталем, що у Вроцлаві, і зійтися на гідній оплаті праці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Досі немає домовленості між медичними рятувальниками та керівництвом військового госпіталю у Вроцлаві. Вчорашня зустріч делегатів медичних працівників, які повідомили про звільнення, з комендантом шпиталю, не принесли вирішення спору щодо виплати доплат, гарантованих Міністерством охорони здоров’я.

За словами медиків, заборгованість охоплює в деяких випадках навіть кілька тисяч злотих. Лікарня має іншу думку. За словами прес-секретаря Мажени Касперської, доплати були сплачені як частина зарплати. — про це інформує портал “Радіо Вроцлав”.

Рішення щодо спірних платежів видасть Національна інспекція праці, яка контролює фінансові документи лікарні. Чергова зустріч рятувальників з комендантом має відбутися 2 квітня. Заяви на звільнення написало близько половини працюючих медпрацівників, якщо не буде відповідних фінансових домовленостей наприкінці квітня, то вони залишать роботу в медзакладі при Вейгеля.