Прекорисний банківський рахунок у банку Pekao S.A.: зручно, вигідно – варто!

Прекорисний банківський рахунок у банку Pekao S.A.: зручно, вигідно – варто!

100 злотих у подарунок, безкоштовне обслуговування платіжного рахунку та мультивалютної дебетової картки, яка є бонусом до вашого рахунку, як унікальний інструмент для здійснення платежів у Польщі та за кордоном, договір українською мовою, швидкий доступ до балансу, – і це ще не всі переваги… Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на газету “Наш Вибір”.

Жодних сумнівів не викликає той факт, що громадяни України на сьогоднішній день становлять найбільшу міграційну групу в Польщі. Серед них – як дорослі, які приїхали з метою заробітку, так і студенти. Багато з них планують залишитися в Польщі на постійне проживання.

Необхідність пристосовуватися до нових реалій життя, нової мови, нових правил та нових потреб повстала не лише перед самими українцями, але й перед польськими компаніями, насамперед – мобільними операторами, транспортними фірмами і, звісно, банками, які повинні йти на зустріч своїм клієнтам та враховувати їхні потреби.

У зв’язку з цим банки один за одним почали перекладати українською сторінки своїх сайтів, запрошувати український персонал для обслуговування співвітчизників та впроваджувати гарячі лінії українською мовою. Але Pekao S.A., один із найбільших банків Польщі, пішов далі й зробив виняткову пропозицію, щоб українці не відчували не лише мовних бар’єрів, але й отримали вигоду та задоволення від співпраці з ними.

Отож, Pekao S.A. за відкриття Прекорисного рахунку (Konto Przekorzystne) до 30 квітня цього року дарує вам 100 злотих у подарунок у наступному після відкриття рахунку місяці. Цей рахунок є зручним та вигідним, тому що передбачає безкоштовне ведення, обслуговування мультивалютної дебетової картки, зняття готівки в банкоматах банку Pekao S.A. і два перших зняття готівки в місяць в банкоматах інших банків у Польщі, а також зняття готівки в банкоматах за кордоном і замовлення внутрішніх переказів з ощадного рахунку (Konto Oszczędnościowe) на рахунок у мобільному додатку PeoPay.

Щоб користуватися цими перевагами рахунку Konto Przekorzystne, необхідно виконати одну просту умову: щомісячно одноразово поповнювати рахунок мінімум на 500 злотих і виконувати щонайменше одну безготівкову транзакцію карткою, яка прив’язана до рахункy, або за допомогою мобільного додатку PeoPay.

Але якщо вам менше 26 років, то можливостей ще більше:  клієнти до цього віку можуть користуватися всіма перевагами, які надає рахунок Konto Przekorzystne, без жодних умов. Щоб отримати бонус 100 злотих – достатньо просто відкрити рахунок до 30 квітня.

Любите подорожувати? Тоді вигідним та корисним доповненням до вашого рахунку буде мультивалютна дебетова картка, яка є унікальним інструментом для здійснення платежів у Польщі та за кордоном. Одна картка містить доступ до п’яти валют – PLN, USD, EUR, GBP i CHF. Такий собі зручний і розумний гаманець, який під час вашої подорожі сам ідентифікує, в країні якої валюти ви знаходитесь, і під час оплати зніме саме ту валюту, яку потрібно, без жодної конвертації. Від вас вимагається лише завчасно поповнити баланс платіжного рахунку, до якого прив’язана мультивалютна дебетова картка, у валюті платежу.

Як відкрити рахунок і що для цього потрібно українським громадянам? Це зовсім не складно і не вимагає багато документів та часу. Достатньо буде прийти в будь-яке відділення банку Pekao S.A., маючи при собі закордонний паспорт та чинну візу, карту перебування чи інший документ, який підтверджує ваше легальне перебування на території Польщі.

Якщо ви не досить добре володієте польською, можете перед візитом зателефонувати за номером української гарячої лінії Pekao S.A. 22 59122 20 і дізнатися, в яких саме відділеннях банку вас обслужать українською мовою.

Закрити рахунок також нескладно – це безкоштовна процедура, яку можна здійснити в будь-якому відділенні банку.

Для відкриття рахунку банк надає всю необхідну документацію українською мовою – тобто у вас буде можливість ознайомитися з усіма умовами та нюансами, перш ніж підписати угоду. Одразу у відділенні вам активують мобільний додаток PeoPay, який є частиною послуги онлайн-банкінгу Pekao24 і також уже функціонує в українській версії.

Цей додаток користується надзвичайним попитом – завдяки PeoPay можна легко й швидко отримати доступ до балансу рахунку, переказів та інших функцій послуг онлайн-банкінгу Pekao24. З цим додатком ви легко зробите переказ або онлайн-платіж відбитком пальця сумою до 200 злотих, зможете здійснювати безконтактні платежі в Польщі та за кордоном в USD, EUR, GBP i CHF (без конвертації валюти), зняти готівку в банкоматах Pekao S.A., а також здійснювати миттєві безконтактні BLIK-платежі телефоном.

Після відкриття рахунку у відділенні, протягом 7 днів ви отримаєте банківську пластикову картку поштою.

Українцям, що живуть і працюють у Польщі часто потрібна послуга переказів грошей в Україну для своїх рідних. Розуміючи ці потреби, банк пішов їм на зустріч і запропонував акцію безкоштовних переказів в Україну в доларах та евро до 30 червня цього року. Переказ через банк є не тільки швидким, але й безпечним.

Банк Pekao S.A. працює на польському ринку впродовж 90 років, переживши ІІ Світову війну, холодну війну, початковий капіталізм і період трансформації та розвитку вільної Польщі. Саме цей банк першим упровадив у країні банкомат, першу кредитну картку, використання біометрії в банкінгу. Банк став своєрідним відображенням історії польського банкінгу, і власна репутація для нього є найціннішим активом.