Президент Вроцлава українською привітав українців у Польщі з Різдвом (ВІДЕО)

Президент Вроцлава українською привітав українців у Польщі з Різдвом (ВІДЕО)

Президент Вроцлава Яцек Сутрик привітав громадян України, які проживають у столиці Нижньої Сілезії з Різдвом Христовим. Мер польського міста записав відеозверення українською мовою. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Керівник Вроцлава побажав українцям чудової атмосфери під час Святої вечері, магічних Різдвяних свят, а також здоров’я та здійснення всіх мрій в новому році, а окрім того « почуватися, як в себе дома». Він зазначив, що Вроцлав є нашим спільним домом, а разом ми створюємо місто «свободи, рівності та відкритості».

«… це для мене — велика радість. Дякуємо, що вкладаєте свій внесок у розвиток Вроцлава разом з нами, але і ділитесь своєю доброзичливістю і добротою», — поділився своїми емоціями президент Яцек Сутрик.

Нагадаємо, у Вроцлаві за різними оцінками проживає біля 100 тисяч громадян України. Це вже не вперше, коли міський голова польського міста звертається до українців рідною для них мовою. Під час початку пандемії коронавірусу Яцек Сутрик закликав громадян України та вроцлавян не виходити з дому.

Також, воєвода Нижньої Сілезії Ярослав Обремський неодноразово вітав українців  у Польщі з Великоднем та Днем Незалежності України.