У Польщі створено Раду житлового будівництва
http://www.polradio.pl/a7f8c3df-d593-4198-89d0-82aaaffab7dd.file
Warszawa, 07.11.2016. Wicepremier, minister rozwoju i finansów Mateusz Morawiecki podczas konferencji prasowej 7 bm. w Warszawie, nt. kwestii zwi¹zanych z wykorzystaniem funduszy unijnych na lata 2014-2020. (mr) PAP/Leszek Szymañski

У Польщі створено Раду житлового будівництва

Цей орган координуватиме дії спрямовані на реалізацію житлової політики уряду. Про це повідомляє Upmp.news із посиланням на Польське радіо.

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький призначив Раду житлового будівництва, яка координуватиме дії з метою реалізації житлової політики уряду. Новостворений орган відповідатиме також за пришвидшення адміністративних процедур, пов’язаних зі здійсненням житлових інвестицій та зменшенням витрат на них. Наслідком цього має бути зниження цін на квартири.

До складу Ради житлового будівництва, крім очільника уряду Матеуша Моравєцького, входитимуть міністр інвестицій і розвитку Єжи Квєцінський, міністр родини, праці і соціальної політики Ельжбєта Рафальська, міністр фінансів Тереса Червінська, віце-прем’єр, міністр культури і національної спадщини Пйотр Ґлінський, міністр навколишнього середовища Генрик Ковальчик, міністр сільського господарства і розвитку села Кшиштоф Юрґєль, голова Урядового центру законодавства та голова банку BGK Nieruchomości Мірослав Барщ.