У варшавських міських автобусах з'явилися зарядні USB-пристрої
http://www.mza.waw.pl/images/01-spolka-mza/aktualnosci/2018/20180201_164854s.jpg

У варшавських міських автобусах з’явилися зарядні USB-пристрої

Пристрої, завдяки яким можна заряджати мобільні телефони, встановлені у перших 200 міських автобусах. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У варшавських міських автобусах з’явилося практичне вирішення для пасажирів, котрі використовують мобільні телефони, планшети та інші електронні пристрої. У перших 200 транспортних засобах встановлено зарядні USB-пристрої. В цілому у розпорядженні є 400 подібних розеток, якими можна користуватися безкоштовно.

Наразі нові пристрої встановлені у транспортних засобах найбільшого польського громадського перевізника – Miejskie Zakłady Autobusowe. Нині компанія має приблизно 1400 автобусів, що обслуговують Варшаву та сусідні місцевості. У фірмі наголошують, що нові інновації – це крок назустріч пасажирам.

«Жителі столиці дуже часто користуються своїми електронними пристроями, а тому іноді достатньо однієї доби, аби батарея у смартфоні повністю розрядилася, а телефон вимкнувся. Miejskie Zakłady Autobusowe хочуть допомогти своїм пасажирам. У перших 200 автобусах встановлені зарядні пристрої, до яких можна підключити кабель із роз’ємом USB. Кожний пристрій має два порти, що дозволяє користуватися ними одночасно двом пасажирам», – сказав речник MZA Адам Ставіцький.

Встановлені зарядні пристрої у перших 200 міських автобусах – це перший етап впровадження нової системи інновацій.

«Зарядні USB-пристрої є у всіх замовлених нині автобусах для MZA. Це означає, що протягом року у наших транспортних засобах варшав’яни зможуть використовувати додаткові 160 розеток USB», – запевнив Адам Ставіцький.

MZA пропонує своїм пасажирам також інші електронні інновації. У понад 1000 автобусах компанії можна використовувати безкоштовний, бездротовий Інтернет. Пристрої Wi-Fi є також у всіх замовлених нині автобусах.