В Глогові чоловік повідомив швидкій, що помирає. Тепер заплатить штраф

В Глогові чоловік повідомив швидкій, що помирає. Тепер заплатить штраф

Чоловік зателефонував за номером 112 і, як виявилось, заради розваги, повідомив оператору, що йому перерізали аорту і він стікає кров’ю. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Жартівник набрав екстрений номер 112 і повідомив, що на нього напали, поранили ножем і пошкодили аорту. Коли прибув патруль, а потім швидка, виявилося, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Він заявив, що викликав поліцію заради жарту. До слова, виклик на помилкову тривоги та непотрібна діяльність поліції та інших служб карається штрафом у розмірі до 1500 злотих.

26 травня цього року приблизно о 23:40 поліцейські з Глогува отримали повідомлення, зміст якого вказував на те, що на заявника напали ножем. Він стверджував, що у нього є пошкоджена аорта і він кровоточить, тож будь-якої миті може померти. Диспетчер, який оперував номером 112 екстреної служби, швидко надіслав інформацію поліції. Той же диспетчер негайно направив патруль до вказаного місця і повідомив швидку допомогу.

Коли поліцейські помітили чоловіка, він спокійно стояв собі на містку над залізничними коліями. Офіцери хотіли йому допомогти, але він почав тікати і вести себе агресивно. 35-річного чоловіка таки зловили. Тоді виявилося, що він не мав жодних поранень і травм. Як він заявив — це був жарт.

Дослідження показало 1,47 проміле алкоголю в його тілі. Крім того, він відмовився надати свої особисті дані. У зв’язку з цією ситуацією його помістили в центр для витверезення, а потім вже його допитали. Чоловік почув звинувачення у непотрібній діяльності поліції та інших служб, що карається штрафом у розмірі до 1500 злотих.