Водій, який у Польщі збив двох жінок, був офіцером зі служб спеціальних

Водій, який у Польщі збив двох жінок, був офіцером зі служб спеціальних

Водій, який 26 жовтня у Варшаві, під час жіночої акції протесту збив двох жінок і втік, є співробітником спецслужб Польщі. Під час інциденту він не був на роботі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

За інформацією «Gazeta Wyborcza».

«Gazeta Wyborcza» пише, що у вівторок ввечері вони отримала інформацію, що водій срібного BMW є співробітником Агентства внутрішньої безпеки. «Він є офіцером з довгим досвідом служби. Після цього інциденту та затримання поліцією його відсторонили від виконання обов’язків», — стверджує інформатор газети з Міністерства внутрішніх справ та адміністрації.

Нагадуємо, у понеділок у Варшаві чоловік навмисне наїхав на двох жінок, які брали участь в акції протесту (відео).

Одну з жінок госпіталізували. Інша, 24-річна студентка з Варшави Зуза, розказала журналістам, що трапилося. Спочатку вона була впевнена, що водій через деякий час загальмує. Але він продовжував прискорюватись. Тоді дівчина вирішила впасти з машини. Бо це безпечніше, ніж чекати поки водій несподівано загальмує.

Речник міністра, координатора спецслужб Станіслав Ларин, офіційно заявив, що «подія, описана в ЗМІ, не пов’язана з місцем роботи водія, зупиненого поліцією».

Зображення: з місця інцинденту / скріншот відео youtube.com.