"Динамо" погасило  сподівання "Зорі"
http://picua.org/img/2018-03/05/4otcz0do86fw8yrk96lcpugnq.jpg

“Динамо” погасило сподівання “Зорі”

На засніжений НСК «Олімпійський» прийшли найстійкіші. Незважаючи на всі побоювання, матч таки відбувся, а поле стадіону витримало. Додаткова подія для «Динамо» – дебют Артема Шабанова в першій команді в офіційному матчі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на fcdynamo.kiev.ua.

Перший тайм вийшов відверто сонним. Обидві команди створили по одному моменту, чого було занадто мало. Основна боротьба проходила в центрі поля. Причому футболісти змагалися між собою в тому, хто припуститься меншої кількості технічних помилок. Без голів перший тайм і завершився.

Другий тайм «Зоря» почала помітно активніше за «Динамо» й швидко досягла результату. Харатін опинився на ударній позиції в центрі штрафного майданчика й потіжним ударом буквально прошив Бойко. Олександр Хацкевич швидко зреагував, випустивши на поле свіжих Шапаренка та Вербича.

Беньямін дав результат практично відразу, результативно замкнувши передачу з лівого флангу та зрівнявши цифри на табло. Відновивши паритет, кияни продовжили атакувати великими силами, але пропустили гостру контратаку, яка стала результативною.

Ряд невдалих дій в обороні та відвертих провалів призвели до того, що з-за меж штрафного майданчика пробив Громов. За траєкторією м’яч ішов у бік від воріт, але тут як тут опинився Іурі, підставив ногу та переправив сферу у ворота.

«Зоря» відійшла на свою половину поля, «Динамо» великими силами рушило вперед та знову зрівняло рахунок. Точний пас до штрафного майданчика знайшов Мораєса, який відкотив під удар Циганкову. Віктор пробив точно в дальній кут.

Обидві команди прагнули перемогти, обидві йшли вперед, але на останньому етапі чогось бракувало. Відчайдушно діяли захисники, але вдалішими були гравці «Динамо».

Навіс із кутового на другій компенсованій хвилині став результативним – на дальній стійці головою успішно зіграв Кендзьора, принісши «біло-синім» три бали та довгоочікувану перемогу в результативному поєдинку.

22 тур. «Динамо» – «Зоря» – 3:2 (0:0)

«Динамо»: Бойко, Хачеріді, Піварич, Кендзьора, Шабанов, Гармаш (Бєсєдін, 78), Буяльський, Гонсалес (Вербич, 54), Циганков, Шепелєв (Шапаренко, 54), Мораес.

«Зоря»: Лунін, Сваток, Прийма, Харатін (Кабаєв, 67), Фаупала (Лунін, 83), Караваєв, Громов, Опанасенко, Іурі, Сілас (Бабенко, 59), Чеберко.

Голи: Вербич (59), Циганков (77), Кендзьора (90+2) – Харатін (50), Іурі (61).